fbpx

Ønsker du en komplet bådservice, hvor du ikke skal røre en finger over vinteren – så tilbyder Alpina Marine en Full-Service løsning.

Skal din båd vinteropbevares her i vores marinecenter? Vi tilbyder full bådservice af båd og motor. Helt enkelt er det en løsning hvor du kan aflevere (eller lade os hente din båd om efteråret) – vi bruger vinteren på at servicere den og klare de småting som du gerne have ordnet. På denne måde er båden klar til foråret og klar til en ny sejlsæson.

Herunder finder du eksempler på hvad vi i Alpina Marine kan gøre for dig og din båd.

Brug for hjælp?

Du er naturligvis velkommen til at besøge vores marinecenter – eller kontakte os her. Brug for bådudstyr? Du finder et stort udvalg af det vil tilbyder til bådpleje og vedligehold i vores shop – er der noget du mangler – er vi klar til a hjælpe dig i butikken på Bådebyggervej i Næstved.

Her kan du se vores full-service program… du vælger hvad du gerne vil have udført.

 • Polering

  Du kan selv bestemme niveauet for polering. Skal det eksempelvis være en fuld polering eller blot en polering af fribord.

 • Afrensning af bund

  Vi kan enten højtryksrense bunden eller hvis der er særligt behov kan vi mekanisk rense bunden (enten slibe eller med soft-blasting)

 • Bundmaling

  Vi kan prime og/eller bundmale bunden med præcis den maling du ønsker.

 • Klargøring

  Fuld klargøring af båden inkl. vask af teaktræ, polering af vinduer/rustfrit mv.

 • Motorservice

  Vi kan lave motorservice af langt de fleste motorer.

 • Drevservice

  Vi udfører drevservice på langt de fleste typer drev.