fbpx

Et moderne marinecenter med forskellige serviceløsninger

Alpina Marine er et familiedrevet og moderne marinecenter – med passion for både. Både og sejlads ligger i vores gener :).

Vi kan tilbyde den komplette løsning af bådrelaterede services, så når du afleverer din båd til vinteropbevaring kan du blot tage en snak med os om hvad du ønsker vi skal ordne på båden.

Mangler du reservedele eller udstyr til din båd kan du besøge vores store  bådudstyrsbutik  hvor du kan finde det meste af bådudstyr og tilbehør til både. Er det noget bådudstyr du ikke finder på hylderne – bestiller vi varen hjem til dig.

Vores marinecenter kan tilbyde vinteropbevaring af din båd – hvor båden bliver løftet på land og efterfølgende afrigget og opbevaret. Vi kan også tilbyde en løsning med vinterkonservering af motor, efterfulgt af service af din bådmotor samtidig som båden bliver poleret og klargjort til ny sæson.

Alpina Marine er specialister i bundbehandling, hvor gammel bundmaling fjernes og ny primer og bundmaling påføres.

Hvis du har en mindre motorbåd enten uden trailer eller på trailer, så kan vi sågar afhente den og lave full-service på den over vinteren, så du får en fuld klargjort båd leveret til foråret.

Vi har også et netværk af dygtige elektrikere, bådebyggere, kalechemagere og meget meget andet.

Serviceløft og kortids bådopbevaring

Vores marinecenter kan tilbyde serviceløft, kortids bådopbevaring og bådreparation alt etter dit behov. Har du behov for at inspicere bunden, fjerne ruer m.m. har vi forskellige muligheder og løsninger.

Vores Yachtkran kan løfte både optil 30 tons – vi kan t.o.m. tilbyde kortids bådopbevaring af sejlbåde med mast på.

Læs mere om vores løsninger herunder, også hvordan du kan booke tid til serviceløft og kortids bådopbevaring. Du kan også udfylde vores kontaktformular med dine informationer så vender vi tilbage til dig på mail eller telefon.

Optagning og søsætning

Vi kan sørge for at din båd bliver taget op om efteråret og sat i om foråret. Ikke nok med det, med vores egen Yachtkran og egne folk – tilbyder vi en fleksibilitet som du ikke finder så mange andre steder. Vores yachtkran kan løfte både optil 30 tons – også med mast på!

Er båden ikke lige blevet bundmalet og klar til søsætning…. intet problem, vi venter blot til du er klar!

Indendørs og udendørs vinteropbevaring af båd

Vi har både indendørs og udendørs vinteropbevaring af båd. Fælles for begge løsninger er at bådene står på en sikret plads med adgangskontrol og videoovervågning.

Med direkte adgang til Næstved kanal – og eget nybygget kajanlæg kan vi med vores Yachtkran løfte både optil 30 tons – også med mast på.

Bådene bliver bagefter placeret på bådstativ til indendørs eller udendørs vinteropbevaring.

Bådelektronik og navigation

Alpina Marine er forhandler og autoriseret installatør af Garmin navigationsudstyr. Vi sælger og installerer alt i bådnavigation om det så er kortplotter, vindmåler, ekkolod, transducere eller mere avanceret udstyr til den professionelle lystfisker.

Webshop med bådudstyr

Vi har en omfattende webshop på www.alpina-marineudstyr.dk hvor vi prøver at samle alt det bedste bådudstyr fra alle de forskellige leverandører af udstyr til båden.

Sydsjællands største bådudstyrsbutik

Behov for bådudstyr eller reservedele til din båd? Her i vores marinecenter på Bådebyggervej 1 i Næstved har vi et stort udvalg af bådudstyr og udstyr til båd. Finder du ikke lige det bådudstyr eller den reservedel til din bådmotor du mangler til din båd – kan du bestille bådtilbehør direkte på vores webshop med levering til din adresse eller med fragtfri levering til vores marinecenter i Næstved. Du er naturligvis velkommen til at komme forbi butikken – hvis ikke vi har varen på lager, så kan vi bestille fra en af vores mange leverandører.

Køb og salg af både og bådmotorer

Så længe vi kan huske har vi købt og solgt både og bådmotorer. Det være sig enten sejlbåde, større motorbåde, men i særdeleshed mindre motorbåde – man kan næsten sige at det er vores specialitet.

Her i vores marinecenter tilbyder vi en løsning til dig som skal sælge båd – men som ikke ønsker at stå for salget selv. Vi sætter din båd til salg, repræsenterer dig i dialogen med potentielle købere og sørger for betaling og papirarbejde når bådsalget er afsluttet. Kontakt os via vores kontaktformular hvis vi skal hjælpe dig med at sælge din båd.

Salg af brugte både

Sydsjællands største mægler for køb og salg af både og bådmotorer.

Køb og salg af motorbåde og sejlbåde

Full-service

Når din båd bliver vinteropbevaret hos os så kan vi tilbyde full service af din båd. Det betyder at du kan aflevere eller lade os afhente din båd om efteråret og så bruger vi vinteren på at servicere den og klare de småting som du gerne have ordnet. Så er båden klar til foråret og klar til en ny sæson.

Højtryksrens af bund, mekanisk bundrens og bundmaling.

Afrensning af bund er ikke en af de sjoveste opgaver ved at eje en båd og den kan være særlig problematisk hvis båden står på en bådtrailer. Ikke desto mindre er det en af de opgaver man ved er tilbagevendende hvert år og gerne skal gøres inden vinteropbevaring af båden.

Bådmotorservice, vinterkonservering af bådmotor, drevservice, bådreparationer

Vi udfører bådmotorservice, vinterkonservering af bådmotor, drevservice og bådreparationer på stort set alle slags bådmotorer og drev. Uanset om der er tale om en mindre påhængsmotor eller en stor indenbords V8 motor, kan vi lave bådmotorservice på den og sørge for at din bådmotor bliver vinterkonserveret og klar til vinteren.

Har din båd fået en skade, eller har din din påhængsmotor behov for motorservice? Kontakt os via vores kontaktformular, vi vender snarest mulig tilbage.

Afhentning, opbevaring, full-service og aflevering af trailerbåde

Bare fordi man har en trailerbåd er det ikke sikkert at man har en bådtrailer eller en bil der kan trække traileren. Det kan også være at du har købt en båd og gerne vil have transporteret den hjem eller til din hjemhavn.

Derfor tilbyder vi afhentning, opbevaring og aflevering af din trailerbåd.

Det er en løsning som vi som udgangspunkt tilbyder på hele Sjælland, men i nogle tilfælde kan vi også tilbyde afhentning/aflevering på Fyn eller i Jylland.

Polering af båd

Som en del af vores full-service løsninger så tilbyder vi naturligvis også polering af båd.

Men polering af båd er ikke bare bådpolering – kvaliteten kan som så mange andre ting gradbøjes. Hvilket resultat forventer du og hvor meget er du villig til at bruge på polering.

Vi sørger selv for bådpolering enten bådene selv eller bruger nogle af vores dygtige samarbejdspartnere.

Forsikringsskader på båd

Hvis uheldet er ude og der sker en skade på din båd, kan du trygt kontakte os for udbedring af skaderne. Vi samarbejder med de største udbydere af bådforsikring og kan hjælpe fra start til slut så din båd kommer sikkert på vandet igen.

Medieblæsning af bund og bundbehandling

Fra tid til anden er det nødvendigt at “starte forfra” med bunden på båden. Det kan være at der igennem mange år er påført flere lag selvpolerende bundmaling og nu er det tid til at starte på ny.’

Vi har professionelt udstyr og kompetencer til at medieblæse bunden, epoxybehandle den og påføre den korrete bundmaling.