Vores forskellige løsninger

Alpina Marine leverer en full-service løsning til bådejere. Vi kan sørge for at din båd bliver afrigget, taget op og opbevaret over vinteren. Vi kan også sørge for at den bliver vinterkonserveret, at motoren bliver serviceret og at båden bliver poleret og klargjort.

Hvis du har en mindre motorbåd enten uden trailer eller på trailer, så kan vi sågar afhente den og lave full-service på den over vinteren, så du får en fuld klargjort båd leveret til foråret.

Optagning og søsætning

Vi kan sørge for at din båd bliver taget op om efteråret og sat i om foråret. Ikke nok med det, men da vi bruger vores eget løftegrej og vores egne folk, så kan vi tilbyde en fleksibilitet som ikke kan tilbydes mange andre steder.

Er båden ikke lige blevet bundmalet og klar til søsætning…. intet problem, så venter vi bare til du er klar!

Indendørs og udendørs vinteropbevaring

Vi har både udendørs og indendørs opbevaring af både. Fælles for begge er at bådene står på en sikret plads med adgangskontrol og videoovervågning.

Webshop og fysisk butik

Har du behov for nyt udstyr eller reservedele til din båd – intet problem. Vi har en fysisk butik hvor de mest nødvendige ting kan købes, og så er vi også forhandler af en lang række maritime produkter, som kan bestilles på vores hjemmeside og enten kan blive leveret direkte hjem til dig eller til Bådebyggervej 1, hvor vi har vores butik.

Handel med både og motorer

Så længe vi kan huske har vi handlet med både. Det være sig enten sejlbåde, større motorbåde, men i særdeleshed mindre motorbåde – man kan næsten sige at det er vores specialitet.

Salg af brugte både