Vores forskellige serviceløsninger

Alpina Marine leverer en full-service løsning til bådejere. Vi kan sørge for at din båd bliver afrigget, taget op og opbevaret over vinteren. Vi kan også sørge for at den bliver vinterkonserveret, at motoren bliver serviceret og at båden bliver poleret og klargjort.

Hvis du har en mindre motorbåd enten uden trailer eller på trailer, så kan vi sågar afhente den og lave full-service på den over vinteren, så du får en fuld klargjort båd leveret til foråret.

Vi har også et netværk af dygtige elektrikere, bådbyggere, kalechemagere og meget meget andet.

Serviceløft og kortere opbevaring

Har du behov for at inspicere bunden, få lavet service eller har du behov for at få lavet reparationer, så kan vi tilbyde serviceløft eller kortere opbevaring af din båd.

I mange tilfælde kan vi også tilbyde at løfte din sejlbåd med mast på.

Hvis du klikker på billedet kan du læse mere om vores løsninger og hvordan du booker tid til serviceløft.

Optagning og søsætning

Vi kan sørge for at din båd bliver taget op om efteråret og sat i om foråret. Ikke nok med det, men da vi bruger vores eget løftegrej og vores egne folk, så kan vi tilbyde en fleksibilitet som ikke kan tilbydes mange andre steder.

Er båden ikke lige blevet bundmalet og klar til søsætning…. intet problem, så venter vi bare til du er klar!

Indendørs og udendørs vinteropbevaring

Vi har både udendørs og indendørs opbevaring af både. Fælles for begge er at bådene står på en sikret plads med adgangskontrol og videoovervågning.

Webshop og fysisk butik

Har du behov for nyt udstyr eller reservedele til din båd – intet problem. Vi har en fysisk butik hvor de mest nødvendige ting kan købes, og så er vi også forhandler af en lang række maritime produkter, som kan bestilles på vores hjemmeside og enten kan blive leveret direkte hjem til dig eller til Bådebyggervej 1, hvor vi har vores butik.

Handel med både og motorer

Så længe vi kan huske har vi handlet med både. Det være sig enten sejlbåde, større motorbåde, men i særdeleshed mindre motorbåde – man kan næsten sige at det er vores specialitet.

Salg af brugte både

Full-service

Når din båd bliver vinteropbevaret hos os så kan vi tilbyde full service af din båd. Det betyder at du kan aflevere eller lade os afhente din båd om efteråret og så bruger vi vinteren på at servicere den og klare de småting som du gerne have ordnet. Så er båden klar til foråret og klar til en ny sæson.

Højtryksrens af bund, mekanisk bundrens og bundmaling.

Afrensning af bund er ikke en af de sjoveste opgaver ved at eje en båd og den kan være særlig problematisk hvis båden står på en bådtrailer. Ikke desto mindre er det en af de opgaver man ved er tilbagevendende hvert år og gerne skal gøres inden vinteropbevaring af båden.

Motorservice, drevservice, vinterkonservering, reparationer mv.

Vi udfører reparationer på stort set alle slags bådmotorer og drev. Uanset om der er tale om en mindre udenbords motor eller en stor indenbords V8 motor, så kan vi lave service på den og sørge for at den bliver vinterkonserveret og klar til vinteren.

Afhentning, opbevaring, full-service og aflevering af trailerbåde

Bare fordi man har en trailerbåd er det ikke sikkert at man har en bådtrailer eller en bil der kan trække traileren. Det kan også være at du har købt en båd og gerne vil have transporteret den hjem eller til din hjemhavn.

Derfor tilbyder vi afhentning, opbevaring og aflevering af din trailerbåd.

Det er en løsning som vi som udgangspunkt tilbyder på hele Sjælland, men i nogle tilfælde kan vi også tilbyde afhentning/aflevering på Fyn eller i Jylland.

Polering

Som en del af vores full-service løsninger så tilbyder vi naturligvis også polering af både.

Men polering er ikke bare polering – kvaliteten kan som så mange andre ting gradbøjes. Hvilket resultat forventer du og hvor meget er du villig til at bruge på polering.

Vi polerer enten bådene selv eller bruger nogle af vores dygtige samarbejdspartnere.