Vores services

Vi leverer en full service løsning af din bådopbevaring. Du kan selv bestemme hvor meget eller hvor lidt du selv vil lave og hvor meget vi skal gøre for dig.

Vores mantra

“Vi behandler din båd som var den vores egen!” Vi er selv sejlere og passer godt på vores både, derfor er det også vigtigt at vores kunder føler sig trygge ved at overlade deres båd og opbevaring til os.

Vores faciliteter

Vi har direkte adgang til Næstved kanal og kan i øjeblikket løfte både op til (typisk) 50-60 fod. Vi kan stadig opbevare din båd hvis den er større end dette, i disse tilfælde får vi en af vores gode samarbejdspartnere til at løfte båden for os. Bådene bliver placeret enten på et fast bådestativ eller en af vores speciallavede bådvogne. Vi har ca. 2.200 m2 + 1.300 m2 under tag og yderligere ca. 15.000 m2 udendørs opbevaring.

2200

Kvadratmeter indendørs bådopbevaring.

15000

Kvadratmeter udendørs bådopbevaring

150

Estimeret antal opbevaringspladser

100%

Glade sejlere

Fleksibilitet

Vi tilbyder altid en høj service og en stor fleksibilitet. Vi prøver altid at tilrettelægge vores optagninger og søsætninger ud fra sejlernes behov, så vi afslutter sejlsæsonen og påbegynder en ny på en god måde, dét er til gavn for os alle.

Service

Vi går langt for at levere den bedste service. Om det gælder vinteropbevaring af din båd, motorreparationer, motorservice eller andre ydelser, så sætter vi en ære i at finde den bedste løsning.

Marinecenter

Vi er Sydsjællands største marinecenter, hvilket betyder at vi leverer en fuld løsning. Så hvis du har behov for at sælge din båd, få din båd vinteropbevaret eller hvis du har behov for at få udført reparationer, så finder vi en løsning.