Full-service marinecenter

Alpina Marine tilbyder alle de nødvendige services du har behov for til din båd. Du kan altid vælge om du selv vil lave arbejder på din båd, om du vil have andre serviceudbydere til at arbejde på din båd eller om du ønsker at vi skal tage os godt af din båd. Vi mener på den måde at du får den bedste og mest skræddersyede løsning til opbevaring af din båd.

Glade kunder

Vores mission er at have glade kunder. Det kan måske lyde som en banalitet, men det er faktisk en devise vi lever og arbejder efter hver dag. Det er også derfor at du måske vil opleve at vi henviser dig til vores samarbejdspartnere på nogle opgaver. Det gør vi simpelthen fordi vi gerne vil have glade kunder og visse opgaver kan betyde at det får vi ved at lade andre udføre en given opgave.

5 stjerner alpina marine

Hvad siger vores kunder?

Her kan du læse om hvad vores kunder siger. Du kan også altid læse og efterlade din egen vurdering af vores service her

Vores services

Vores marinecenter leverer en fuld service løsning af din bådopbevaring. Du kan selv bestemme hvor meget eller hvor lidt du selv vil lave og hvor meget vi skal gøre for dig.

Vores mantra

“Vi behandler din båd som var den vores egen!” Vi er selv sejlere og passer godt på vores både, derfor er det også vigtigt at vores kunder føler sig trygge ved at overlade deres båd og opbevaring til os.

Vores faciliteter

Vores marinecenter har direkte adgang til Næstved kanal, hvorfra vi kan løfte både op til 30 tons med vores Yacht-kran. Med Yacht-kranen bliver bådene sat på stativer eller vogne og kørt direkte til indendørs eller udendørs opbevaring. Vi har ca. 3.500 m2 opbevaring i isoleret hal, ca. 1.300 m2 i opvarmet hal og ca. 750 m2 i telthal. Herudover har vi ca. 15.000 m2 udendørs opbevaring hvor både kan stå enten med eller uden mast.

Fleksibilitet

Vi tilbyder altid en høj service og en stor fleksibilitet. Her i vores marinecenter prøver vi altid at tilrettelægge vores optagninger og søsætninger ud fra sejlernes behov. På denne måde afslutter vi sejlsæsonen og påbegynder en ny på en god måde – til gavn for os alle.

Service

Vi går langt for at levere den bedste service. Vores marinecenter tilbyder bl.a. vinteropbevaring af båd, motorreparationer, motorservice m.m. Uanset ydelse, sætter vi en ære i at finde den bedste løsning.

Har du behov for hjælp – kontakt os gerne – du finder vores kontaktinformationer her

Marinecenter

Vi er Sydsjællands største marinecenter, hvilket betyder at vi leverer en fuld løsning. Så hvis du har behov for at sælge din båd, vinteropbevaring af din båd, eller hvis du har behov for at få udført reparationer, så finder vi en løsning. I vores bådbutik – finder du det bådudstyr du har behov for til dig og din båd – se også kontaktinformationer her.

5000

Kvadratmeter indendørs bådopbevaring.

15000

Kvadratmeter udendørs bådopbevaring – med eller uden mast

100%

Glade kunder