fbpx

Vores services

Vores marinecenter leverer en fuld service løsning af din bådopbevaring. Du kan selv bestemme hvor meget eller hvor lidt du selv vil lave og hvor meget vi skal gøre for dig.

Vores mantra

“Vi behandler din båd som var den vores egen!” Vi er selv sejlere og passer godt på vores både, derfor er det også vigtigt at vores kunder føler sig trygge ved at overlade deres båd og opbevaring til os.

Vores faciliteter

Vores marinecenter har direkte adgang til Næstved kanal, hvorfra vi kan løfte både op til 30 tons med vores Yacht-kran. Med Yacht-kranen bliver bådene sat på stativer eller vogne og kørt direkte til indendørs eller udendørs opbevaring. Vi har ca. 2.100 m2 opbevaring i isoleret hal, ca. 1.300 m2 i opvarmet hal og ca. 750 m2 i telthal. Herudover har vi ca. 15.000 m2 udendørs opbevaring hvor både kan stå enten med eller uden mast.

Fleksibilitet

Vi tilbyder altid en høj service og en stor fleksibilitet. Her i vores marinecenter prøver vi altid at tilrettelægge vores optagninger og søsætninger ud fra sejlernes behov. På denne måde afslutter vi sejlsæsonen og påbegynder en ny på en god måde – til gavn for os alle.

Service

Vi går langt for at levere den bedste service. Vores marinecenter tilbyder bl.a. vinteropbevaring af båd, motorreparationer, motorservice m.m. Uanset ydelse, sætter vi en ære i at finde den bedste løsning.

Har du behov for hjælp – kontakt os gerne – du finder vores kontaktinformationer her

Marinecenter

Vi er Sydsjællands største marinecenter, hvilket betyder at vi leverer en fuld løsning. Så hvis du har behov for at sælge din båd, vinteropbevaring af din båd, eller hvis du har behov for at få udført reparationer, så finder vi en løsning. I vores bådbutik – finder du det bådudstyr du har behov for til dig og din båd – se også kontaktinformationer her.