fbpx

Pris på vinteropbevaring af din båd.

Beregn din pris på vinteropbevaring af din båd her

Klik dig igennem formularen nedenfor for at få en prisindikation på netop den vinteropbevaring du ønsker. Hvis du finder en interessant løsning for dig, kan du samtidig sende os en bookingforespørgsel.

Information om båd.

Hvilken type er din båd?

Bådens størrelse og vægt

0
0
0
Tørvægt på båden - uden brændstof, udstyr mv.
0
Den totale løftevægt inkl. brændstof, udstyr, vand mv.

Bådens opbevaringsareal beregnes ved længde i meter (+0,5m) X bredde i meter (+0,5m)

Trailerbåd

0
0
0
0

Bådens opbevaringsareal beregnes ved længde i meter (+0,5m) X bredde i meter (+0,5m)

Afhentning/aflevering af båd

Skal Alpina Marine hente båd på bådtrailer?
Hvordan skal båden afhentes?

Vinteropbevaring

Hvordan ønsker du din båd vinteropbevaret?
Hvordan ønsker du din båd vinteropbevaret?
Behov for vinteradgang?
Hvis ikke du har behov for vinteradgang til din mindre motorbåd, så kan du spare 20% på din vinteropbevaring. Læs om betingelserne nedenfor.

Opbevaring af mast og bom.

Ønsker du opbevaring af mast og bom?
Ønsker du opbevaring af mast og bom som STÅENDE RIG?
"Stående rig" betyder at salingshorn, vanter, stag mv. kan blive på riggen. Den bliver hejst op under tag i opbevaringshal. "Afrigget" betyder at vanter, salingshorn, stag mv. skal afrigges så mast og bom kan lægges på hylde i masteskur. Læs mere nedenfor.
Hvor høj er masten

Professionel båd opbevaring

Vi prøver at gøre det så let som muligt at beregne hvad vinteropbevaring af din båd koster hos Alpina Marine. Nedenfor har vi lavet en prisberegner, hvor du selv kan vurdere om du vil have båden stående inde i en af vores isolerede haller, i telthal eller måske udenfor – måske med mast på… Det kan også være at du vil have os til at hente og aflevere din båd i den nærmeste havn – dét kan du også beregne en pris på.

Hvis du finder den løsning der er rigtig for dig, kan du samtidig sende en bookingforespørgsel til os, og da vi således får alle de informationer vi har brug for kan vi hurtigt sætte et tilbud sammen til dig.

Det er dog vigtigt at notere at det er blot en prisindikation og der tages forbehold for fejl i formularen, der kan give en forkert prisindikation. Derfor opfordrer vi altid til at sende en konkret bookingforespørgsel, hvorefter vi sender et konkret tilbud på vinteropbevaringen.

BEMÆRK: Vinteropbevaring er ikke booket førend du har modtaget et formelt tilbud, tilbuddet er accepteret af dig og du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

Du skal også være opmærksom på at den vinteropbevaring du ønsker kan være fuldt booket – hvis det er tilfældet prøver vi at finde alternativer til dig.

For yderligere informationer om Alpina Marines generelle vilkår for optagning/søsætning, afhentning, vinteropbevaring, håndtering og arbejder på både kan du se vores Generelle Vilkår her: Alpina Marines generelle vilkår.

Opbevaring af større både

Klik på billedet til venstre for at læse mere om vores vinteropbevaring af større både. Her kan du bl.a. læse om optagning, bådopbevaring og søsætning af større motor- og sejbåde (typisk fra 26 fod og op). Vi kan løfte og transportere både op til 30 tons, så vi har kapacitet til at håndtere og opbevare både op til 50-60 fod.

Vi opbevarer også både udendørs på vores store sikrede udendørs plads. Pladsen er indhegnet, videoovervåget og vi har en stor port med adgangskontrol. Desuden kan sejlbåde som et af de eneste marinecenter på Sydsjælland stå med mast på.

Vinteropbevaring af mindre både

Klik på billedet til venstre for at læse mere om vores tilbud på vinteropbevaring af mindre motorbåde. Her kan du også få et prisoverslag på afhentning, bådopbevaring og levering af mindre trailerbåde (typisk under 2.800 kg. og under 2,55 m bredde). Vi kan enten hente din båd på din egen trailer eller på en af vores trailere.

BEMÆRK: Hvis ikke du har behov for at kunne komme til din båd i løbet af vinteren, kan du spare 20% på vinteropbevaringen. Årsagen er at din båd – hvis den står på din egen trailer – vil blive sat på fjernopbevaring. Hvis ikke den står på trailer vil den blive opbevaret i pallereol.

Forskellige typer af vinteropbevaring

Uanset om du gerne vil have din båd stående udendørs med mast på, indendørs i vores telthal eller i en dejlig isoleret hal, så har vi en løsning der passer til dig og din båd. Klik på linket her og læs mere om vores forskellige typer af vinteropbevaringsløsninger.

Vi kan bl.a. tage både op til 30 tons, sætte på stativ med vores kran og køre direkte ind til indendørs vinteropbevaring.

Vores services

Ønsker du at vi tager os af nogle af serviceopgaverne mens båden står hos os, så hjælper vi naturligvis gerne med det. Du er også velkommen til at gøre det selv og når din båd står hos os, så får du (som udgangspunkt) adgang 24/7 til din båd, så du kan gå og ordne de ting du ønsker så båden er klar til en ny sæson.

Nogle af de ting vi bl.a. kan hjælpe med er

Vinteradgang

For mindre motorbåde med påhængsmotor eller indenbordsmotor med drev kan vi tilbyde en løsning hvor du kan spare 20% på dine vinteropbevaringsomkostninger. Årsagen er at din båd vil blive sat i pallereol ved ankomst til vores plads. Derfor er der ikke mulighed for at komme til båden i løbet af vinteren.

Herunder kan du lige umiddelbart se om din båd kvalificerer sig til vinteropbevaring uden vinteradgang. Hvis du klikker her eller på billedet til venstre kan du læse mere om denne løsning.

  • Vægt under 3.000 kg.
  • Opbevaring i isoleret hal
  • Påhængsmotor eller drev
  • Under 3 m bred
  • Start senest 15. september – slut efter 15. maj.

Ofte stillede spørgsmål vedr. vinteropbevaring

Spørgsmål: Har jeg adgang til min båd når den er vinteropbevaret hos jer?

Svar: Ja, når din båd står hos os får du en kode, så du kan komme hvornår på døgnet du har lyst. Hvis du har bestilt vinteropbevaring UDEN vinteradgang, så har du som udgangspunkt ikke ubetinget adgang til båden i løbet af vinteren. 

Spørgsmål: Kan jeg selv højtryksrense min båd når den kommer på land?

Svar: Ja, det kan du. Du kan vælge selv at gøre det eller du kan få os til det. Hvis du selv gør det kan du sågar leje vores højtryksrenser.

Spørgsmål: Er der adgang til strøm og vand?

Svar: Ja, der er strøm til alle både og vand til afskylning, vask og klargøring på pladsen.

Spørgsmål: Hvordan er sikkerheden på pladsen

Svar: Pladsen er sikret med adgangskontrol, alarm og videoovervågning. Desuden bor vores pladsformand på pladsen, så der altid er bemanding og overvågning.

Spørgsmål: Kan jeg købe bundmaling og udstyr til min båd hos jer?

Svar: Ja, vi har en af Sydsjællands største bådudstyrsbutikker – den er meget velassorteret og her kan du købe eller bestille det meste udstyr.

Spørgsmål: Jeg har en trailerbåd, men ikke en bådtrailer – kan i hente min båd?

Svar: Vi kan enten hente din båd på din bådtrailer eller på vores egen, hvis ikke du har en. Vi henter både på det meste af Sjælland og hvis du prøver vores prisberegner kan du få en fornemmelse af hvad det koster i netop din havn.

Spørgsmål: Hvordan kan jeg komme med min båd til båd opbevaring

Svar: Det kommer lidt an på hvilken båd du har. Hvis det er en trailerbåd, kan du enten selv komme med båden, eller vi kan hente den på vores bådtrailer i din nærmeste havn. Hvis du har en større sejlbåd eller motorbåd, sejler du den ind til Næstved Kanal, hvor vi har et kaj-anlæg lige ned til kanalen. Herfra kan vi løfte din båd med vores 30 tons yacht kran. Der er 6 meters gennemsejlingsdybde så vi kan tage imod langt de fleste typer både.