Bådoptagning, båd opbevaring og søsætning af større motor- og sejlbåde.

Vi er specialister i båd opbevaring af større sejlbåde og motorbåde og har plads til 150-200 både i henholdsvis vores store opbevaringshaller og på vores udendørs plads.

Direkte adgang til Næstved Kanal.

Vores kajanlæg ligger direkte ned til Næstved Kanal og derfor kan vi løfte både op direkte fra kanalen og sætte på vores bådvogne eller bådstativer. Da kanalen er mindst 6 meter dyb og 20 meter bred har alle størrelser af både adgang til vores kajanlæg.

Store motorbåde og sejlbåde

Vi kan løfte og bugsere både på op til 30 tons med vores eget udstyr. Porten til vores hal er 6,5 meter høj, hvilket i praksis betyder at vi kan opbevare både indendørs op til 50-60 fod. Det er typisk højden der sætter begrænsningen for størrelsen når der er tale om indendørs båd opbevaring.

Opbevaringshallerne

Vi har 2 isolerede opbevaringshaller på hhv. 700 m2 (udstillingshal, typisk til mindre motorbåde) og 2.100 m2. Begge haller er isolererede og har støbt betongulv. Alt efter størrelsen på bådene har vi plads til 50-90 både i indendørs opbevaring.

Sikkerhed og overvågning

Sikkerheden er i højsædet, så vi har både adgangskontrol uden for normal åbningstid, ligesom vi har videoovervågning af pladsen og hallerne. Hele pladsen er indhegnet med pigtrådhegn.

For langt størstedelen af de både vi opbevarer gælder at vi kan håndtere bådene med vores løftegrej og bådvogne-/stativer. Det betyder at vi kan være fleksible i forhold til hvornår bådene bliver taget op og søsat. Vi har plads til omkring 150 både i henholdsvis de store haller og på udendørs arealer. Vi kommer til at bruge omkring 14 fulde dage til hhv. søsætninger/optagninger, og inden for disse 14 prøver vi at komme vores sejlere i møde i forhold til deres ønsker. Hvis man ønsker optagning/søsætning uden for disse dage er det naturligvis også muligt.

Læs mere om vores vinteropbevaring og båd opbevaring her: Vinteropbevaring

Har du brug for bådudstyr? Se vores webshop her – eller besøg vores marinecenter og butik i Næstved.

Priser på vinter opbevaring af båd

For at gøre vores tilbudsgivning lettere bedes du udfylde nedenstående formular. Vi vil så hurtigt som muligt herefter sende et uforpligtende tilbud på opbevaring af båd.

BEMÆRK: Vinteropbevaring er ikke booket førend du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

Husk at vi har særlige løsninger på opbevaring af trailerbåde.

For at se mere om vores løsninger til vinteropbevaring af mindre motorbåde og trailerbåde klik her: Vinteropbevaring af trailerbåde/mindre motorbåde

Prisstigninger for sæsonen 2022/2023

Prisstigningerne som har ramt hele landet har også ramt Alpina Marine. Derfor har vi måttet regulere priserne på vinteropbevaring samt optagning/søsætning mv.

Hvis du har haft båden liggende hos os i vintersæsonen 2021/2022 og booker næste års vinteropbevaring inden 1. april 2022 får du en rabat som svarer til prisstigningen, dvs. at prisen for vinteropbevaring 2022/2023 vil være uændret.

Bådejere som ikke har haft båden liggende hos os i vintersæsonen 2021/2022 tilbydes ligeledes vinteropbevaring 2022/2023 til “gammel pris” ved booking inden 1. april 2022.

Alle senere bookings samt alle kranløft og andre services mv. pålægges ca. 5,2% prisstigning.

Vinteropbevaring af mindre motorbåde

Hvis din båd er en mindre motorbåd som kan ligge på en bådtrailer, så skal du i stedet læse vores side om vinteropbevaring af mindre motorbåde. Klik på linket nedenfor.