Bådoptagning, båd opbevaring og søsætning af større motor- og sejlbåde.

Vi er specialister i båd opbevaring af større sejlbåde og motorbåde og har plads til 150-200 både i henholdsvis vores store opbevaringshaller og på vores udendørs plads.

Direkte adgang til Næstved Kanal.

Vores kajanlæg ligger direkte ned til Næstved Kanal og derfor kan vi løfte både op direkte fra kanalen og sætte på vores bådvogne eller bådstativer. Da kanalen er mindst 6 meter dyb og 20 meter bred har alle størrelser af både adgang til vores kajanlæg.

Store motorbåde og sejlbåde

Vi kan løfte og bugsere både på op til 30 tons med vores eget udstyr. Porten til vores hal er 6,5 meter høj, hvilket i praksis betyder at vi kan opbevare både indendørs op til 50-60 fod. Det er typisk højden der sætter begrænsningen for størrelsen når der er tale om indendørs båd opbevaring.

Opbevaringshallerne

Vi har 2 isolerede opbevaringshaller på hhv. 700 m2 (udstillingshal, typisk til mindre motorbåde) og 2.100 m2. Begge haller er isolererede og har støbt betongulv. Alt efter størrelsen på bådene har vi plads til 50-90 både i indendørs opbevaring.

Sikkerhed og overvågning

Sikkerheden er i højsædet, så vi har både adgangskontrol uden for normal åbningstid, ligesom vi har videoovervågning af pladsen og hallerne. Hele pladsen er indhegnet med pigtrådhegn.

For langt størstedelen af de både vi opbevarer gælder at vi kan håndtere bådene med vores løftegrej og bådvogne-/stativer. Det betyder at vi kan være fleksible i forhold til hvornår bådene bliver taget op og søsat. Vi har plads til omkring 150 både i henholdsvis de store haller og på udendørs arealer. Vi kommer til at bruge omkring 14 fulde dage til hhv. søsætninger/optagninger, og inden for disse 14 prøver vi at komme vores sejlere i møde i forhold til deres ønsker. Hvis man ønsker optagning/søsætning uden for disse dage er det naturligvis også muligt.

Læs mere om vores vinteropbevaring og båd opbevaring her: Vinteropbevaring

Har du brug for bådudstyr? Se vores webshop her – eller besøg vores marinebutik i Næstved.

Priser på vinteropbevaring

Vil du vide mere om hvad det koster at få vinteropbevaret din båd hos os og de forskellige muligheder, så prøv vores prisestimering