fbpx

Ønsker du et serviceløft af din båd, så du kan ordne bunden eller lave reparationer?

Flere og flere vælger at lade deres båd ligge i vandet over vinteren. Det kan være en rigtig god løsning for nogen, særligt hvis man gerne vil gøre brug af båden hele sæsonen. Hvis du har haft din båd liggende i vandet gennem længere tid eller hvis du har behov for at se bundens tilstand – eller måske du har behov for at få udført reparationer, så kan vi løfte din båd på land – enten for en kortere eller længere periode.

Hvad er er et serviceløft af min båd og hvordan fungerer det?

Et serviceløft er typisk et løft af båden blot for at tjekke bunden og sikre at alt er som det skal være. Her kan man lade både hænge i stropperne i op til 1 time så mindre vedligeholdelsesarbejder kan udføres. Her er der alså tale om ét løft hvor båden tages op af vandet og sættes i vandet igen, uden at båden bliver sat på et stativ..

Det er desværre ikke muligt at højtryksrense bunden under et serviceløft. Så hvis du har behov for at rense bund og bundmale skal båden stilles på en bådvogn eller stativ og køres op på pladsen.

Har du behov for kortere opbevaring på land, eksempelvis for vedligeholdelse eller reparationer.

Det er naturligvis muligt at få båden på land til vedligeholdelse eller mindre reparationer. Det kan være at du har behov for at højtryksrense bunden og bundmale den, skifte zinkanoder, lave en skroggennemføring, sætte transducer på eller lignende. I så fald løfter vi båden op og sætter på en bådvogn eller på et stativ og kører båden op på pladsen.

Til højre kan du udfylde vores kontaktformular for at få et overslag på hvad det koster at få båden løftet.

Overslag på serviceløft og midlertidig opbevaring på land.

Udfyld kontaktformularen herunder for at få et overslag på hvad det koster at få løftet din båd og eventuelt have den på land i en kortere periode.

Overslag vedr. serviceløft og kortere opbevaring.