fbpx

Serviceløft og kortere opbevaring

Hvis din båd har ligget i vandet over vinteren eller hvis du har behov for at se bundens tilstand – eller måske du har behov for at få udført reparationer. I så fald kan vi løfte din båd på land – enten for en kortere eller længere periode.

Serviceløft

Et serviceløft er typisk et løft af båden blot for at tjekke bunden og sikre at alt er som det skal være. Her kan man lade både hænge i stropperne i op til 1 time så mindre vedligeholdelsesarbejder kan udføres. Her er der alså tale om ét løft hvor båden tages op af vandet og sættes i vandet igen.

Det er desværre ikke muligt at højtryksrense bunden under et serviceløft. Så hvis du har behov for at rense bund og bundmale skal båden stilles på en bådvogn eller stativ og køres op på pladsen.

Kortere opbevaring for vedligeholdelse eller reparationer.

Det er naturligvis muligt at få båden på land til vedligeholdelse eller mindre reparationer. Det kan være at du har behov for at højtryksrense bunden og bundmale den, skifte zinkanoder, lave en skroggennemføring, sætte transducer på eller lignende. I så fald løfter vi båden op og sætter på en bådvogn eller på et stativ og kører båden op på pladsen.

I langt de fleste tilfælde kan vi også løfte sejlbåde med mast.

Nedenfor kan du udfylde vores kontaktformular for at få et overslag på hvad det koster at få båden løftet.

Overslag vedr. serviceløft og kortere opbevaring.