Velkommen til Sydsjællands største butik med bådudstyr

Velkommen til Sydsjællands største bådudstyrbutik! Der er langt imellem de marinecenter der sælger bådudstyr – du finder Sydsjællands største marinecenter med veludstyret bådudstyrsbutik på Bådebyggervej 1 i Næstved.

Marinecenter, bådudstyrsbutik, bådudstyr og servicedele til bådmotorer

Vores marinecenter og bådudstyrsbutik er specialiseret i bådudstyr – herunder bådudstyr og reservedele til de fleste bådmotorer. Vi har servicedele til Volvo Penta, Yanmar og Vetus motorer – og da vi er autoriserede Mercury forhandler har vi naturligvis også mange service- og reservedele til Mercury og MerCruiser motorer og drev.

Om det er et oliefilter, brændstoffilter, en kilerem, en black-jack eller noget helt andet du mangler til din bådmotor, så kom gerne forbi vores marinecenter og se om vi har det på hylderne.

Bådudstyr til vinterklargøring af båd

Når det er tid til vinterklargøring af din båd, har vi alt det bådudstyr og de produkter du skal bruge for at gøre båden er klar til overvintring i vores veludstyrede bådudstyrsbutik – uanset om det er udendørs bådopbevaring eller indendørs.

Vi har glykol til vinterkonservering af motoren på din båd, anti-freeze til vinterkonservering af ferskvandssystemet – men vi har også affugtere, oliesugere og meget andet der skal bruges til vinterklargøringen.

Liros tovværk, fortøjning og fald

Her finder du også Liros tovværk og faldliner i mange forskellige længder og kvaliteter. Hvis du skal bruge tovværk til fortøjning, spring eller lignende har vi bl. a. de lækre Marstrand fortøjninger. Liros laver også tovværk til fald, skøder, lazyjacks og lignende – ligesom vi har et stort udvalg af splejseline mv.

Bundmaling, epoxyprimere mv.

Vi udfører selv rigtig mange bundbehandlinger hvert år og derfor ved vi rigtig meget om hvilke bundprimere / epoxyprimere og bådpleje produkter der er gode at bruge når du skal bundmale din båd. Uanset om du vil bundmale med selvpolerende bundmaling så som Hempels Mille NCT eller med Internationals Micron produkter, eller om du vil bundmale med tyndfilmsmaling som Internationals VC17 m Extra, kan vi guide dig i den rigtige retning.

Vi ved også hvilken epoxyprimer der skal bruges til bunden på din båd inden du går i gang med bundmaling.

Der er også et bredt udvalg af forskelligt malergrej og vi kan vejlede i hvilke malerruller, pensler, spartler mv. du skal bruge til bådreparationer og vedligeholdelse.

Bådpleje til din båd

Vi har stor erfaring med bådpleje og   bådpolering, når du skal kigge efter produkter og løsninger til polering af din båd, så kan du trygt komme forbi butikken til en snak. Vi sælger bl.a. Renskib bådpleje produkter og vi holder også hvert år et kursus i bådpolering.

I butikken finder du også produkter til rengøring af teakdæk, teakrens, bådshampoo, olier og lakker til træværk og teakdæk.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at finde det bådudstyr du mangler til din båd? Kom gerne forbi os og vores marinecenter på Bådebyggervej i Næstved. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du finder vores kontaktinformationer her.

Den fysiske bådudstyrsbutik på Bådebyggervej har som udgangspunkt åbent i nedenstående tidsrum:

Mandag: 11.00 –15.00
Tirsdag: 11.00 –15.00
Onsdag: 11.00 –15.00
Torsdag: 11.00 –15.00
Fredag: 11.00 –15.00
Lørdag:  09.00 –12.00
Søndag: Lukket
Juli måned har vi reduceret bemanding hvilket betyder at vores sommer-åbningstider er som følger:
Mandag: 13.00 –15.00
Tirsdag: 13.00 –15.00
Onsdag: 13.00 –15.00
Torsdag: 13.00 –15.00
Fredag: 13.00 –15.00
Lørdag:  Lukket
Søndag: Lukket

Se vores Google Profil for opdaterede åbningstider

Bemærk dog også at vi er aktivt marinecenter, hvilket betyder at butikken ikke er bemandet hele tiden. Hvis ikke der er nogen i butikken, ring på klokken til venstre for døren.