fbpx

Vinteropbevaring af båd | bådopbevaring

Vinteropbevaring af båd er ikke bare bådopbevaring. Lige som så meget andet så kan båd opbevaring gradbøjes alt efter hvilken båd man har og hvilket budget man har til vinteropbevaring af båd.

Derfor tilbyder vi forskellige muligheder for vinteropbevaring af båd / bådopbevaring, Fælles for alle mulighederne er at du får samme høje service og fleksibilitet!

Når din båd bliver taget op eller ankommer til vores marinecenter, har du mulighed for selv at højtryksrense bunden eller du kan lad os gøre det. Bunden bliver højtryksrenset på vores vaskeplads.

Højtryksrensning af båd med regnvand

Vi har etableret et pumpeanlæg hvor vores bådejere kan leje højtryksrenser tilkoblet regnvandstønder. Alternativt kan højtryksrenseren hente vand fra Næstved kanal. Godt for din båd og miljøet.

Herefter er der mulighed for vinterklargøring af motor, ferskvandssystem mv. Det er vigtigt – uanset om båden skal stå indendørs eller udendørs og uanset om det er en motorbåd eller sejlbåd – at få skyllet motoren igennem med ferskvand og glykol. Dette er med til at afhjælpe korrosion, og så sikrer det også motoren mod frostsprængninger.

Når båden er vinterklargjort køres den så til indendørs- eller udendørs bådopbevaring.

Med båden kørt på plads kan du i ro og mag gå i gang med de småsysler der måtte være på båden. Så som bundmaling, polering, motorservice mv.

Vores marinecenter tilbyder forskellige løsninger

Ønsker du i stedet at vi hjælper med nogle af de forbedringer der skal gøres over vinteren, tilbyder vores marinecenter naturligvis services – såsom motorservice, polering, bundmaling,

Fælles for alle vores typer af vinteropbevaring af båd / bådopbevaring er at der er adgang til vand og strøm på alle pladser. Desuden er vores plads sikret med adgangsport og trådhegn, og så har vi en portner der bor på pladsen og holder øje med bådene under opbevaringen.

Vi tilbyder alle bådejere adgang til pladsen 24/7, da alle bådejere får deres egen personlige kode til port og haller.

Behov for hjælp – eller spørgsmål til vinteropbevaring af båd / båd opbevaring? Kontakt os her – vi hjælper gerne!

Udendørs båd opbevaring

Vi råder over ca. 18.000 m2 udendørs båd opbevaringsarealer, hvilket betyder at vi har plads til 150-200 både til udendørs båd opbevaring. Der er på alle pladserne adgang til strøm og vand (indtil frosten sætter ind). Pladsen er af hegnet og med automatisk port, som man som bådejer får adgang til når man booker plads til vinteropbevaring af båd.

Har du spørgsmål til os – eller behov for hjælp til at booke udendørs båd opbevaring? Kontakt os her – vi hjælper gerne!

Indendørs bådopbevaring i isoleret hal.

Vi tilbyder indendørs bådopbevaring i vores isolerede bådhal som er 2.200 m2 og dermed har vi plads til 30-60 både alt efter størrelse. Der er som sådan ikke de store begrænsninger for hvor store bådene kan være i vores hal – bortset fra højden. Højden på vores port er 6,5 m, hvilket i praksis ofte betyder at den maksimale størrelse på en båd i vores isolerede bådhal kan være op til 50-60 fod – alt efter om der eksempelvis er targabøjle, radar, antenner eller lanterner som ikke kan lægges ned.

Hallen er ikke garanteret frostfri, men i de snart 20 år hallen har været brugt til indendørs bådopbevaring er der ikke registreret temperaturer under frysepunktet.

Har du brug for hjælp til indendørs bådopbevaring? Kontakt os her – vi hjælper gerne!

Indendørs bådopbevaring i frostfri hal.

Vores tidligere “udstillingshal” har vi lavet om til indendørs bådopbevaring og frostfri vinteropbevaring af både. Årsagen til at vi her kan garantere at hallen er frostfri er at vi har en stor varmepumpe som kan holde en fast temperatur i hallen. Desuden er her masser af lys og bådene står på et lækkert epoxy-gulv.

Har du behov for vinteropbevaring af båd / bådopbevaring? Kontakt os gerne – du finder vores kontaktinformationer her.

Indendørs bådopbevaring i telthal

Som alternativ til vinteropbevaring i isoleret hal eller opvarmet hal, tilbyder vi vinteropbevaring af båd i en højkvalitets-telthal. I telthallen kommer din båd ud af vind og vejr og du slipper for at dække din båd over med presenninger og lignende. Vores telthal har et stort affugtningsanlæg, så vi sikrer at båden står tørt og med minimal risiko for kondens.

Desuden er området befæstet og derved er der begrænsede støvgener og du kan altid komme tørskoet op i din båd.

Som det er tilfældet med opbevaring i isoleret hal og udendørs opbevaring, er der adgang til telthallen med personlig kode døgnet rundt.

Har du spørgsmål til indendørs bådopbevaring i telthal? Kontakt os her – vi hjælper gerne!