fbpx

Afhentning, opbevaring, full-service og aflevering af trailerbåde.

Bare fordi man har en trailerbåd er det ikke sikkert at man har en bådtrailer eller en bil der kan trække traileren. Det kan også være at du har købt en båd og gerne vil have transporteret den hjem eller til din hjemhavn.

Som led i vinteropbevaringen af din båd tilbyder vi derfor også afhentning og aflevering af din båd.

Det er en løsning som vi som udgangspunkt tilbyder på hele Sjælland, men i nogle tilfælde kan vi også tilbyde afhentning/aflevering på Fyn eller i Jylland.

Vi kan enten hente de såkaldte trailerbåde på din egen bådtrailer eller på vores bådtrailer. Vi kan i de fleste tilfælde hente både på op til 2.800 kg. på vores bådtrailer, som er specielt indrettet til at kunne køre med de fleste typer trailerbåde.

Hvis vi henter båden på vores trailer, sætter vi den typisk over på et stativ og i den forbindelse er det nærliggende at afrense bunden, når nu den alligevel hænger i stropperne.

Når den er vinteropbevaret hos os kan du enten lade os tage os af den og lave Full-Service eller du kan selv komme og arbejde på den i løbet af vinteren.

Hvis ikke du har behov for at kunne komme til din båd i løbet af vinteren kan du desuden få 20% rabat på vinteropbevaringen, da vi så i stedet kan sætte din båd i pallereol ved ankomst.

Pris på afhentning, vinteropbevaring og aflevering.

Vi har lavet en prisberegner hvor du selv kan beregne et overslag på din bådopbevaring – hvis det er aktuelt kan du også sende en bookingforespørgsel. Klik på linket nedenfor for at prøve prisberegneren.