Bådpolering

Full-service

Som en del af vores full-service løsninger så tilbyder vi naturligvis også bådpolering.

Men bådpolering er ikke bare polering – kvaliteten kan som så mange andre ting gradbøjes. Hvilket resultat forventer du og hvor meget er du villig til at bruge på polering.

Resultatet og omkostningerne afhænger givetvis af en masse forskellige faktorer. Eksempelvis hvor trængende båden er og hvad det er der skal poleres.

Er din gelcoat meget mat, solskadet og skadet af kalk mv., så har den sandsynligvis behov for enten en vådslibning eller en polering med slibemidler.

Det er desuden langt hurtigere og lettere at polere fribord end ruf, cockpit og andet gelcoat over vandlinje. Så en polering af fribord er typisk væsentligt billigere end en fuld polering.

Det er også værd at overveje at få båden klargjort når nu du er i gang med at få den poleret. Ved klargøring bliver båden vasket, støvsuget, alt det rustfri bliver poleret, glas og instrumenter bliver poleret og båden bliver vasket indvendigt.

Samarbejdspartnere

Vi polerer selv både, men vi tilbyder også polering igennem vores samarbejdspartnere

Polérmidler og udstyr

Hos os kan du naturligvis altid vælge at polere selv hvis du har lyst til det. Vi kommer gerne med gode råd og vejledning og så kan du købe dine polérmidler i vores marinebutik eller webshop – læs mere her.

Nordic Cruiser

Nimbus 22 Nova med blåt fribord

Yamarin 64DC med hvidt fribord og blå stribe

Et lille uddrag af vores andre poleringer