Højtryksrens af bund, mekanisk bundrens og bundmaling.

Afrensning af bund er ikke en af de sjoveste opgaver ved at eje en båd og den kan være særlig problematisk hvis båden står på en bådtrailer. Ikke desto mindre er det en af de opgaver man ved er tilbagevendende hvert år og gerne skal gøres inden vinteropbevaring af båden.

Alpina Marine tilbyder afrensning af bund med højtryksrenser og kan også tilbyde mekanisk afrensning af bund, hvis bunden er særlig ujævn. Vi har etableret et anlæg med regnvandstønder / pumpe til søvand og højtryksrenser til afrensning af båd.  P.t. har vi ca. 200 både til bådopbevaring – hvor alle i større eller mindre grad har behov for højtryksrensning af bund. Vi ser gerne at vores renseanlæg bliver brugt – det gavner vores miljø og din båd har godt af rengøring med kalkfrit vand. Du må gerne leje vores højtryksrenser – prisen er 75,- / time – minimum lejetid er 2 timer.

Kravene til hvor jævn en bund skal være kan være meget forskellige alt efter om det er en langtsomtgående jolle eller en hurtiggående speedbåd eller en sejlbåd der bruges til kapsejlads. Lad os tage en snak om hvad dine krav er til bunden og hvordan bunden skal se ud. Kombineret med vores erfaringer skal vi nok finde på en løsning sammen.

Softblasting af bund

Vi tilbyder også såkaldt softblasting, som er en form for medieblæsning, hvor bunden eksempelvis blæses med soda, sand eller PowerBlast Super Fine.