Åbent Hus, Udsalg og Infoaften

Sæt kryds i kalenderen fredag d. 26. juni, for her holder vi åbent hus. Der vil – i løbet af dagen – være mulighed for at gøre et godt kup i vores relativt store parti af restvarer. Der vil være mange penge at spare i vores store parti af restvarer – fra 50 til 90% rabat!!!

Omkring kl. 16.00 tænder vi op i grillen og åbner en øl og en sodavand. Når alle har fået lidt til ganen vil vi informere om hvordan fremtiden ser ud for Bådebyggervej.

Vi vil fortælle lidt mere om optagning og søsætning, om vinteropbevaring af både, om vores samarbejder og vores total-service koncept.

Der vil også være en demonstration af vores bådvogne og vi vil fortælle hvilke tiltag vi har gjort for at gøre bådvognene mere sikre. Vi kommer til at tage en tur rund på pladsen hvor vi forklarer hvad vi har gjort os af tanker i forhold til kranaktiviteter, forbedring af kajanlægget mod Næstved kanal og større sikkerhed på pladsen.

Desuden vil vi fortælle om nogle af de koncepter vi kunne tænke os at prøve af og høre hvad bådejernes holdning er til de forskellige tiltag.

CORONA

NB: Da der er begrænsning i antallet af personer vi kan have i én forsamling, kommer vi sandsynligvis til at dele os op i grupper af maksimalt 50 personer.

HVORNÅR:

  • Fredag d. 26. juni.
  • Fra kl. 09.00 til 16:00 vil du kunne gøre en kup i restvarerne i butikken.
  • Kl. 16.00 tænder vi grillen og byder på en kold fadøl.

HVOR:

Bådebyggervej 1, 4700 Næstved

Installation af Garmin navigation

Autopilot

Bådmekanikere og bådelektrikere

Bådmekaniker

Princess V48 - afgang fra Alpina Marine

Bådene forlader vinterhjemmet

Biocid fri bundmaling

Biocidfrie bundmalinger

Luna-jollen bliver konverteret

Garmin spring deal

Højtryks af bund på båd med regnvand

Afvask af både med regnvand

Elektriske bådmotorer

Fremtiden for elektriske bådmotorer