Renskib Workshop

Vi gentager succesen fra sidst, denne gang i et lidt anderledes format og afholder i samarbejde med Renskib Professional Yacht Care og Martin Massenberg Hands-On-Renskib Workshop på Bådebyggervej i Næstved, onsdag 15. februar klokken 19:00.

Det bliver en spændende aften hvor Martin med mange års erfaring som sejler, ejer og bruger af Renskib produkter vil guide jer bådejere i kunsten at polere egen båd. Design dit eget shine! Martin vil vise og forklare hvilke produkter og værktøj du skal bruge, og hvad som skal til for at DU skal få det bedste poleringsresultat på egen båd.

Hele serien med Renskib bådepleje er blandt de bedste produkter på markedet til kosmetisk bådpleje, samtidig er det miljørigtige produkter – udviklet til at give din båd langtidsholdbar beskyttelse.

Du kommer selv til at arbejde med Renskib produkter, poleringsmaskine og andre materialer. Vi har poleringsmaskiner du kan låne denne aften – du er naturligvis meget velkommen til at medbringe egen poleringsmaskine / dit eget udstyr (husk forlænger kabel – vi har strømmen).

Der vil blive masser af mulighed til at stille spørgsmål undervejs – hvor vi eller Martin vi gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål.

Undervejs holder vi en lille pause med forfriskninger, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål til forårsklargøring og polering af din båd.

Skarpe priser på Renskib poleringspakker

I forbindelse med arrangementet vil der være ekstra skarpe priser på Renskib poleringspakker og rabat på udvalgte varegrupper og bådudstyr i butikken.

Tilmelding Renskib Hands-On-Renskib Workshop onsdag 15. februar, 19:00 – 21:30

Arrangementet er gratis – men for at give os og dig den bedste oplevelse, har vi sat deltagerantallet til maks. 30 deltagere. Du kan tilmelde dig Renskib Workshop her – inden den 15. januar. Skriv gerne antal hvis du tilmelder flere end én. Du kan også tilmelde dig personlig i vores marinecenter på Bådebyggervej – alternativt via mail info@alpina-marine.dk Vi vil bekræfte din tilmelding og deltagelse.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til Renskib produkter, vores Workshop eller generelt om polering af båd? Kom gerne forbi os på Bådebyggervej i Næstved – vi vil gøre det vi kan for at svare på dine spørgsmål.

Vi glæder os til en super aften sammen med jer!

Tilmeld dig Renskib Workshop her:

Udfyld skemaet herunder for at tilmelde dig Renskib Workshop onsdag d. 15. februar kl. 19.00 på Bådebyggervej 1 i Næstved.