Renskib Poleringskursus og foredrag

Vi afholder i samarbejde med Renskib Professional Yacht Care og Martin Massenberg Renskib Poleringskursus og foredrag på Bådebyggervej i Næstved, tirsdag 22. februar klokken 19:00.

Det bliver en spændende aften hvor Martin med mange års erfaring som sejler, ejer og bruger af Renskib produkter vil introducere os til brugen af Renskib produkter og hvordan disse bedst kan bruges til polering af båd.

Hele serien med Renskib bådepleje er blandt de bedste produkter på markedet til kosmetisk bådpleje, samtidig er det miljørigtige produkter – udviklet til at give din båd langtidsholdbar beskyttelse.

Der vil blive masser af mulighed til at stille spørgsmål undervejs – hvor vi eller Martin vi gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål.

Undervejs holder vi en lille pause med forfriskninger, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål til forårsklargøring og polering af din båd.

Skarpe priser på Renskib poleringspakker

I forbindelse med arrangementet vil der være skarpe priser på Renskib poleringspakker og rabat på udvalgte varegrupper og bådudstyr i butikken.

Tilmelding Renskib Poleringskursus og foredrag  tirsdag 22. februar, 19:00 – 21:30

Du kan tilmelde dig Renskib Poleringskursus her – meget gerne inden den 15. februar. Skriv gerne antal hvis du tilmelder flere end én. Du kan også tilmelde dig personlig i vores marinecenter på Bådebyggervej – alternativt via mail info@alpina-marine.dk

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til Renskib produkter, vores Poleringskursus eller generelt om polering af båd? Kom gerne forbi os på Bådebyggervej i Næstved – vi vil gøre det vi kan for at svare på dine spørgsmål.

Vi glæder os til en super aften sammen med jer!

Tilmeld dig til poleringskursus her.

Udfyld skemaet nedenfor for at tilmelde dig til Renskib poleringskursus tirsdag d. 22. februar kl. 19.00 på Bådebyggervej 1 i Næstved.