Priser på vinteropbevaring af sejlbåd og motorbåde

Vi har delt vores prisforespørgsler på vinteropbevaring af sejlbåd og motorbåd i to:

Grunden hertil er at håndteringen og vinteropbevaring af sejlbåd og bådopbevaring af motorbåd er væsentligt forskellig. Eksempelvis skal større både enten transporteres med lastbil eller tages op ved vores kajanlæg ved Næstved Kanal.

Mindre motorbåde, derimod, er meget mere mobile, så vi kan i mange tilfælde hente mindre motorbåde på din egen trailer. Har du ikke selv en bådtrailer kan vi hente den på vores en af vores bådtrailere (så længe de er under 2.800 kg. og under 2,55 m brede.)

Opbevaring af større både

Klik på billedet til venstre for at læse mere om vores vinteropbevaring af større både. Her kan du bl.a. læse om optagning, bådopbevaring og søsætning af større motor- og sejbåde (typisk fra 26 fod og op). Vi kan løfte og transportere både op til 30 tons, så vi har kapacitet til at håndtere og opbevare både op til 50-60 fod.

Vi opbevarer også både udendørs på vores store sikrede udendørs plads. Pladsen er indhegnet, videoovervåget og vi har en stor port med adgangskontrol. Desuden kan sejlbåde som et af de eneste marinecenter på Sydsjælland stå med mast på.

Vinteropbevaring af mindre både

Klik på billedet til venstre for at læse mere om vores tilbud på vinteropbevaring af mindre motorbåde. Her kan du også få et prisoverslag på afhentning, bådopbevaring og levering af mindre trailerbåde (typisk under 2.800 kg. og under 2,55 m bredde). Vi kan enten hente din båd på din egen trailer eller på en af vores trailere.

Full service af din båd

Når vi har hentet din båd, kan vi udføre fuldt service eksempelvis:

Du afleverer din båd og nøglerne om efteråret og vi afleverer båden tilbage til foråret – klar til at gå sommeren i møde.