Udkørende motorservice

Indtil nu har vi ikke haft mulighed for at tilbyde udkørende motorservice, da vi har haft rigelig travlt med bådene på vores egen plads. Men efter vi har ansat endnu en bådmekaniker (Jes), har vi nu både kompetencer og ressourcer til at kunne tilbyde udkørende service.

Vi har også anskaffet os en rigtig flot servicebil, som er specielt udstyret med værktøj og alt hvad der kræves for at lave motorreparationer og service. Desuden kender Jes næsten alle motorer og drev der findes, så hvis du har problemer kan han med garanti hjælpe.

Jes har arbejdet i mange år med super-yachts, fiskekuttere, sejlbåde, motorbåde og alt hvad der ellers hører til. Desuden har han arbejdet som chefmekaniker i det Polske militærs u-både og han har være chefmekaniker på luksusyachts i Monaco. Herudover er han kranfører og har kørt med store travelifts i det meste af Europa.

Vi håber meget at i vil tage godt imod Jes og at i vil værdsætte hans viden om motorer, mekanik og både. Så hvis du har brug for reparation af din bådmotor eller motorservice, er du meget velkommen til at kontakte os.