Den nye yacht-kran er landet

Yacht-kranen er hjertet i marinecenteret på Bådebyggervej.

Det er kranen der gør os i stand til mange af de opgaver vi udfører – om det er optagning/søsætning af både, serviceløft, tilrigning og afrigning af mast, service af master eller lignende. Derfor er det også vigtigt at kranen er designet til vores forhold og vores ønsker. En mere teknisk gennemgang af fordelene og ulemperne ved kranen kan findes i dette indlæg 30 t Yachtkran

Kranen er helt klar til brug

Det er en lang proces vi har været igennem for at nå hertil. Vi søgte om alle de fornødne tillladelser, havde arkitekter og ingeniører til at regne på styrker mv. og har fået lavet en plan for konstruktion af kranen og kajanlægget. Men vi har ikke mødt andet end den højeste grad af professionalisme hos både politikere, erhvervshavnen, arkitekter, ingeniører og ikke mindst entreprenører og producent af kranen.

Alt er forsøgt holdt så lokalt som muligt, for at støtte lokalområdet og også for at få projektet godt forankret hos alle interessenterne.

Nu har vi fået alle de fornødne godkendelser og tilladelser fra kommunen og fra Arbejdstilsynet – så vi er i alle aspekter klar til forårets søsætninger.