Renskib poleringskursus

Renskib bådpolering

Alpina Marine afholder i samarbejde med Martin Massenberg fra Renskib poleringskursus her på Bådebyggervej i Næstved, tirsdag den 22. februar 2022.

Vi glæder os – og håber at du allerede NU sætter kryds i kalenderen til en spændende og informativ aften, hvor Martin vil gå i dybden med bådpolering og brugen af Renskib produkter til bådpleje.

(Du kan også finde nyttig information om bådpolering her)

Om Renskib

Renskib er en Dansk virksomhed som har specialiseret sig indenfor bådpleje og vedligehold af lystfartøjer. Mange af os har hørt om produkterne – måske har du allerede brugt dem selv på din båd? Renskib´s produktudvalg har udviklet sig gennem årerne – og indeholder i dag 10 miljøvenlige bådpleje produkter med det primære formål at give din båd langtidsholdbar bådpolering og beskyttelse.

Martin Massenberg kommer med masser af erfaring, både som sejler og som ejer og bruger af Renskib produkter. Vi ser frem til en spændende aften, hvor vi måske bliver dygtigere og mon ikke Martin har nogle forslag og gode råd til hvordan vi nemmest kan vedligeholde og polere egen båd?

Yderligere informationer om arrangementet, tidspunkt og tilmelding vil blive lagt op på Facebook / Instagram samt her på hjemmesiden i januar.

Vi ses på Bådebygervej