Translate

Book autocamper plads her

Vælg hvor mange dage du ønsker at booke autocamper plads og tryk herefter “Tilføj til kurv”. Nå  kommer du automatisk til vores betalingsløsning hvor du kan booke og betale for overnatning. Efter booking og betaling modtager du kode til porten, så du kan komme ind/ud på alle tider af døgnet. Koden kan du også bruge til toiletter og bad. Ved ankomst kan du tilslutte strøm og vand og hvis du har behov for at tømme septiktank og kemiske toiletter er det også en mulighed.

Prisen er DKK 180,00 (ca. EUR 24) per nat inkl. strøm, vand og toilet/bad.

BEMÆRK: I vinterperioden fra 1. oktober til 30. april er der begrænset antal pladser, da der opbevares både på pladsen. Du er stadig meget velkommen til at komme og overnatte hos os.

Vi glæder os til at tage imod dig.

180,00 kr.

Overnatning og plads for autocamper, campingvogne (stellplatz, mobilehome parking, bobilparkering)

Hos Alpina Marine er der mulighed for at booke autocamper plads – camper plads til campervans, telte og campingvogne. Her får du mulighed for at overnatte i kortere eller længere tid lige ned til Næstved Kanal og med ganske kort til Karrebæksminde og Enø. Der er blot 1,5 km til Næstved Centrum og Lagunestien som går mellem Næstved og Korsør er lige udenfor vores autocamper plads (se nedenfor). Der er smuk udsigt over kanalen og let adgang via vores kajanlæg som normalt bliver brugt til søsætninger af både.

Alpina Marine er et marinecenter og tilbyder vinteropbevaring af lystbåde. Når pladsen er ved at være tømt for de både der der har overvintret, åbner vi for muligheden for autocamper plads og overnatning i autocamper, camper, campingvogne, telte eller lignende.

Der er adgang til toiletfaciliteter, til strøm, vand og tømning af gråt vand og kemiske toiletter. Da vi har en meget stor opbevaringsplads har vi plads til selv de største autocampere og campingvogne. Her på vores autocamper plads får du altså masser af plads omkring dig og en dejlig udsigt, adgang lige ned til Næstved Kanal. Udover dette får du adgang til vand, strøm, tømning og adgang til toiletfaciliteter. Sikkerheden på pladsen er høj, da vi har hegn omkring pladsen og adgangskontrol. Det betyder også at du ved booking af stellpletz får en adgangskode, så du får adgang til pladsen 24/7. Hvis du booker inden ankomst kan du komme ind på alle tider af døgnet.

BEMÆRK: I vinterperioden fra 1. oktober til 30. april er der begrænset antal pladser, da der opbevares både på pladsen. Du er stadig meget velkommen til at komme og overnatte hos os.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller ønsker priser, tilgængelighed eller ønsker at booke autocamper plads til din autocamper, campingvogn eller telt? Udfyld gerne skemaet nedenfor og så vil vi kontakte dig snarest muligt.

Tags: Stellplads/Stellplatz, mobilehome parking, autocamper plads, autocamper parking, bobilparkering, caravan parking.

Læs mere om Alpina Marine her

BOOK autocamper plads her:

Vælg hvor mange dage du ønsker autocamper plads – “Tilføj til kurv”. Du kommer automatisk til vores betalingsløsning hvor du kan booke og betale for plads til din autocampler. Efter booking og betaling modtager du kode til porten, så du kan komme ind/ud på alle tider af døgnet. Koden kan du også bruge til toiletter og bad. Ved ankomst kan du tilslutte strøm og vand og hvis du har behov for at tømme septiktank og kemiske toiletter er det også en mulighed.

BEMÆRK: I vinterperioden fra 1. oktober til 30. april er der begrænset antal pladser, da der opbevares både på pladsen. Du er stadig meget velkommen til at komme og overnatte hos os.

Vi glæder os til at tage imod dig.

180,00 kr.

  • Elektricitet
  • Vand på pladsen
  • Let adgang til Næstved Centrum
  • Sikret plads
  • Adgang til toiletter
  • Tømning af gråt vand
  • Tømning af kemiske toiletter
  • Adgang 24 timer i døgnet.
  • Kæledyr er velkomne
Næstved

Kun 2,5 km fra Bådebyggervej finder du Sydsjællands største handelsby, med mange specialbutikker, restauranter, caféer, biografer mv. Du vil også kunne opleve masser af kultur og historie som spænder helt til middelalderen. Næstved er også kendt for de grønne områder og de mange aktiviteter.

Læs mere om Næstved her:  https://www.sydkystdanmark.dk/naestvedby

Enø

Du kommer til den lille ø der ligger på den anden side af Karrebæksminde ved at køre over “Græshoppebroen”, og så lander du i Sydsjællands største sommerferieidyl. En dejlig badestrand, 2 lystbådehavne, Enø Bageri (som serverer hjemmelavet is), “Stejlepladsen” med masser af små madsteder.

Sydsjællands perle
Karrebæksminde

Sommertid i Karrebæksminde er noget helt særligt. Området tiltrækker mange sommerglade mennesker med 2 dejlige badestrande, fiskeforretninger, restauranter, isbutikker og en stemning der er udover det sædvanlige. Du kan enten komme til Karrebæksminde med bil, bus eller med havnerundfarten “Friheden” (http://hammershipping.dk/frihedens-fartplan/)

I Karrebæksminde kan du også besøge den dejlige lystbådehavn Søfronten. Læs mere her: http://soefronten.dk/

Læs mere om Karrebæksminde her:  https://karrebaeksminde.dk/

fiskelejet Karrebæksminde
Lagunestien

Lagunestien strækker sig hele vejen fra Næstved Centrum til Korsør og på ruten får du rig mulighed for en vandretur i flotte omgivelser tæt på Næstved Kanal og Karrebæk Fjord. Fra Alpina Marine på Bådebyggervej, kan du enten vælge at gå på stien ind til Næstved centrum (ca. 2,5 km) eller ud til Karrebæk, Karrebæksminde og Enø (ca. 8 km). På vejen ud mod Karrebæksminde kommer du forbi en række shelters og får mulighed for en dejlig udsigt over Karrebæk Fjord.

stien mod Næstved og Karrebæksminde