Hvad siger kunderne om vores services?

Glade kunder og bådejere betyder ALT for os! Det er vores ledestjerne at samle på glade kunder og vi vil gå langt for at den rigtige løsning for dig som bådejer. Det er ikke noget vi bare siger, men en devise som vi lever efter hver dag. Det betyder også at der er nogle opgaver som vi ikke kan løse, simpelthen fordi vi i den givne situation ikke har kompetencerne til at løse opgaven og få en glad kunde. Vi mener det er sundt også at kende sine egne begrænsninger – det er også en sikkerhed for dig, så du ved at vi ikke påtager os en opgave, som vi ikke mener vi kan løse tilfredsstillende.

Du kan læse vores anmeldelser på Google her og vi håber at du vil efterlade din egen anmeldelse.

5 stjerner alpina marine

Google anmeldelser

Læs alle anmeldelserne af Alpina Marine på Google og efterlad gerne din egen anmeldelse.

Meget hurtig og kompetent hjælp med gennemsyn af dieselmotor og udskiftning af brændstoffiltre. Desuden mange gode råd om diverse. Kan varmt anbefales.

Fantastisk service.Rigtig flinke og hjælpsomme.
SUPER Oplevelse..

Vores båd blev løftet ud af vandet, da den skulle i vinterhi.
Alpina Marine udførte opgaven i et stille og roligt tempo, og alt gik 100% efter planen og top professionelt. Alpina Marine kan klart anbefales!

Dedikeret, venlige, omhyggelige og kompetente medarbejdere. Dialog foregår i en god tone. Godt løftegrej til båden. Pladsen er aflåst man har egen kode

Spændende hvordan Daniel og co får Alpina Marina udviklet. Starten starter godt, med gl. varer lager hvor du kan få en god pris på kvalitet og nye varer ser det ud til at Alpina også er god til at forhandle hjem til skarp pris. Når venlighed og kompetence lægges oven i, kan jeg kun give Alpina de bedste anbefalinger og god vind fremover.

God service med kunden i centrum hos Alpina Marine. Kan varmt anbefales.

Har fået båden op og i telthal. Vores båd har en tendens til at stå hårdt i et vinterstativ – men Daniel brugte langtid på at løse dette og har fundet en løsning der kan virke vinteren over.
Dejligt at ens båd er gode hænder vinteren over.

Super professionelt personale der har styr på at tage sig tid til at få bådene op af vandet sikkert.
Kæmpe pluds med en marine shop lige ved siden af hvor man har sin båd på land.

Super venlig og imødekommende service. De har altid lige tid til et “hurtigt” problem/spørgsmål, selv når de har travlt😊

Super nærværende og personlig Service!
Kvalitet hele vejen igennem – En fantastisk oplevelse i forhold til de erfaringer jeg har fra andre Marine Center.

5 stjernet anbefaling herfra! Super service og et stedman kun kan have tillid til!

Hos Alpina Marine får man virkelig den bedste service som kunde og er med hele vejen !

Jeg havde aftalt med Daniel, at min motor skulle ha skiftet impeller, men han opdagede så at et remhjul og multiremmen og godt kunne trænge til en udskiftning, så ringer han og spørg først, så ikke man kommer ud til en ekstra regning.

Da regningen kom, var der vedhæftet billeder af de afmonterede dele og selve reparationen, virkelig fedt at kunne se der er styr på det de ting som er skiftet rent faktisk var slidt.

Har også skulle bruge småting som en bolt og serviceniveauet tårnhøjt, selv når det kun er en ting til 20kr, så bliver der taget tid til at snakke, forklare og komme med gode råd/vejledning !

Er stolt over vi i Næstved har sådan en butik/værksted og vil klart anbefale Alpina Marine til alle andre der har en båd !

De varmeste anbefalinger

Super service hos Daniel og Alpina Marine. Hurtig kommunikation og stor fleksibilitet (noget der er en mangelvare hos mange andre i branchen).
Derudover utrolig flot håndværk som har fået min båd til at stå som ny efter en “Full-Service” aftale over vinteren.
Min båd har i hvert fald fundet sit “andet hjem” for de næste mange vintre.

Meget effektiv og “sober” udførelse af aftalte opgaver. Ser frem til samarbejdet.