Vi søger butiksmedarbejder

Vi leder efter en sød M/K til vores bådudstyrsbutik i Næstved. Bådudstyrsbutikken er en del af Alpina Marines marinecenter, som ligger på Bådebyggervej 1 i Næstved. Butikken er et centralt element i at kunne tilbyde vores kunder og bådejere en helhedsorienteret løsning, hvor de kan få opbevaret deres båd og kan samtidig få lavet diverse services og købe diverse reservedele og udstyr til deres både.
Vi er kendetegnet ved et relativt ungt team af medarbejdere, der har en stor interesse for både og bådudstyr, men endnu vigtigere et ønske om at få glade kunder der får nogle fede løsninger…. vores motto er at “Vi behandler din båd som var den vores egen…”
Du vil blive ansvarlig for butikken (i en bred forstand), hvor du vil bestille/modtage varer og organisere butikken. Du vil tage mod kunder inden for åbningstiden og sørge for at butikken tager sig præsentabelt ud. Desuden vil det være en stor bonus hvis du har kendskab til og indsigt i webshops og hvordan disse vedligeholdes. Du vil tage dig af forsendelser af varer bestilt på webshop og opdatere vores sagshåndtering. Hvis du har indsigt i økonomi og økonomisystemer, samt sociale medier vil det være en stor fordel.

Nødvendige kompetencer

– Kendskab og interesse for både og bådudstyr. Vi forventer på ingen måde at du er specialist men du skal have lidt båderfaring.
– Kan finde ud af systemer – altså kassesystemer, varemodtagelse mv.
– Er serviceminded og smilende
– Vil hjælpe kunder med at finde de rigtige løsninger, produkter og reservedele.
– Har en naturlig interesse i at promovere og vækste forretningen.

Bonus-kompetencer

– En interesse og gerne indsigt i webshops
– Kendskab og erfaring med sociale medier
– Praktisk anlagt – altså kan selv sætte en hylde op og skifte en pære mv.
– Interesse for marketing generelt. Hvordan kan markedsføre forretningen på nye og sjove måder.
Arbejdstiderne er 11-15 på hverdage og 9-12 på lørdage – altså 23 timer/uge. I de stille perioder vil det være mindre.

Hvis det er noget for dig så send informationer om dig selv til daniel@alpina-marine.dk