Vinteropbevaring af trailerbåde/mindre motorbåde

Hvis du kunne tænke dig en pris på hvad det koster at få afhentet, afleveret og opbevaret din båd, så har vi lavet en prisberegner der hurtigt giver dig et overblik over hvad det koster. Her kan du vælge om du selv vil komme med din båd, om vi skal hente den eller om den skal løftes ved vores kaj. Du kan også vælge om båden skal stå inde, ude eller i telthal.

Hvis du bruger vores prisberegner vender vi hurtigt tilbage med et konkret tilbud på de ydelser du ønsker. Denne måde mener vi er mest fair, da du får en pris på de ydelser som du rent faktisk ønsker – skræddersyet til dig og dine ønsker.

Prøv prisberegneren her.

Har du en motorbåd som du gerne vil have opbevaret over vinteren, så kan vi med garanti finde en løsning der passer til dig.

Enten kan du selv komme og aflevere din båd på en bådtrailer. Hvis ikke du har tid eller mulighed for det, så kan vi hente den på vores trailer og opbevare den for dig over vinteren. Vi kan naturligvis også hente den på din trailer, hvis du har sådan en.

Full-service løsning

Vi kan sørge for alle services relateret til opbevaring af både, eksempelvis vinterkonservering/servicering af motorer, polering, bundmaling, reparationer mv.

…  i korte træk, så kan vi levere en fuld serviceløsning, hvor vi eksempelvis henter en båd på din adresse eller i havnen om efteråret. Til næste forår får du så en “ny” båd leveret på din adresse eller i havnen – klar til sæsonen… du skal bare dreje nøglen og nyde følelsen af en klargjort båd.

Indendørs opbevaring

Vi har flere forskellige muligheder for at opbevare din båd indendørs. Enten bliver den sat i vores store vinteropbevaringshal, hvor du har mulighed for at få adgang til at gå og ordne den over vinteren. Alternativt sætter vi den i vores flotte udstillingshal enten på gulv eller i en af vores “dry-stacks”. Alternativt kan vi sætte den i vores vinteropbevaringshaller hvor ikke der er mulighed for adgang over vinteren. Det er typisk dem vi bruger til både hvor vi laver full-service, da det kun er os der har behov for adgang.

Bedste faciliteter til vinteropbevaring af både

… kort sagt, så har vi nogle af landes bedste faciliteter til at opbevare din båd over vinteren og vi “Behandler din båd som var den vores egen!”

Hvad er det for services vi kan tilbyde?

Priser på vinteropbevaring

Vil du vide mere om hvad det koster at få vinteropbevaret din båd hos os og de forskellige muligheder, så prøv vores prisestimering ved at klikke på linket nedenfor.