Vinteropbevaring af trailerbåde/mindre motorbåde

Vi har ikke en fast priste for hvad det koster at få afhentet, afleveret, opbevaret eller serviceret alle de forskellige både og motorer der findes. Derfor har vi lavet en kontaktform nedenfor, som skal udfyldes og så vender vi tilbage med et overslag på de ønskede ydelser så hurtigt som muligt. Denne måde mener vi er mest fair, da du får en pris på de ydelser som du rent faktisk ønsker – skræddersyet til dig og dine ønsker.

Du finder spørgeskemaet nederst på denne side.

Har du en motorbåd som du gerne vil have opbevaret over vinteren, så kan vi med garanti finde en løsning der passer til dig.

Enten kan du selv komme og aflevere din båd på en bådtrailer. Hvis ikke du har tid eller mulighed for det, så kan vi hente den på vores trailer og opbevare den for dig over vinteren. Vi kan naturligvis også hente den på din trailer, hvis du har sådan en.

Full-service løsning

Vi kan sørge for alle services relateret til opbevaring af både, eksempelvis vinterkonservering/servicering af motorer, polering, bundmaling, reparationer mv.

…  i korte træk, så kan vi levere en fuld serviceløsning, hvor vi eksempelvis henter en båd på din adresse eller i havnen om efteråret. Til næste forår får du så en “ny” båd leveret på din adresse eller i havnen – klar til sæsonen… du skal bare dreje nøglen og nyde følelsen af en klargjort båd.

Indendørs opbevaring

Vi har flere forskellige muligheder for at opbevare din båd indendørs. Enten bliver den sat i vores store vinteropbevaringshal, hvor du har mulighed for at få adgang til at gå og ordne den over vinteren. Alternativt sætter vi den i vores flotte udstillingshal enten på gulv eller i en af vores “dry-stacks”. Alternativt kan vi sætte den i vores vinteropbevaringshaller hvor ikke der er mulighed for adgang over vinteren. Det er typisk dem vi bruger til både hvor vi laver full-service, da det kun er os der har behov for adgang.

Bedste faciliteter til vinteropbevaring af både

… kort sagt, så har vi nogle af landes bedste faciliteter til at opbevare din båd over vinteren og vi “Behandler din båd som var den vores egen!”

Hvad er det for services vi kan tilbyde?

Priser på vinteropbevaring af trailerbåde

Udfyld nedenstående form for at få et hurtigt uforpligtende tilbud på vinteropbevaring af din trailerbåd eller mindre motorbåd. Hvis du har en større båd som ikke kan transporteres på en trailer kan vi naturligvis også hjælpe med det.

For at se mere om vores løsninger til vinteropbevaring af større motorbåde og sejlbåde klik her: Vinteropbevaring af større motorbåde og sejlbåde.

Prisstigninger for sæsonen 2022/2023

Prisstigningerne som har ramt hele landet har også ramt Alpina Marine. Derfor har vi måttet regulere priserne på vinteropbevaring samt optagning/søsætning mv.

Hvis du har haft båden liggende hos os i vintersæsonen 2021/2022 og booker næste års vinteropbevaring inden 1. april 2022 får du en rabat som svarer til prisstigningen, dvs at prisen for vinteropbevaring 2022/2023 vil være uændret.

Bådejere som ikke har haft båden liggende hos os i vintersæsonen 2021/2022 tilbydes ligeledes vinteropbevaring 2022/2023 til “gammel pris” ved booking inden 1. april 2022.

Alle senere bookings samt alle kranløft og andre services mv. pålægges ca. 5,2% prisstigning.

Vinteropbevaring af større både

Er din båd ikke sådan lige til at transportere på en trailer, så findes der naturligvis også løsninger på dét. Vi har faciliteter til at løfte og opbevare både op til 30 tons, så hvis din båd er for stor til at transportere på en bådtrailer (typisk op til 2.800 kg og bredde på maks. 2,55 m), så skal du klikke på linket nedenfor.