fbpx

Vinteropbevaring af trailerbåde.

Hvis du kunne tænke dig en pris på hvad det koster at få afhentet, afleveret og opbevaret din trailerbåd, så har vi lavet en prisberegner der hurtigt giver dig et overblik over hvad det koster. Her kan du vælge om du selv vil komme med din båd, om vi skal hente den eller om den skal løftes ved vores kaj. Du kan også vælge om båden skal stå inde, ude eller i telthal.

Prøv prisberegneren her.

Enten kan du selv komme og aflevere din båd på en bådtrailer. Hvis ikke du har tid eller mulighed for det, så kan vi hente den på vores trailer og opbevare den for dig over vinteren. Vi kan naturligvis også hente den på din trailer, hvis du har sådan en.

Full-service løsning

Vi kan sørge for alle services relateret til opbevaring af både, eksempelvis vinterkonservering/servicering af motorer, polering, bundmaling, reparationer mv.

Læs mere her: Full-service

Indendørs opbevaring

Vi har flere forskellige muligheder for at opbevare din båd indendørs. Enten bliver den sat i vores store vinteropbevaringshal, hvor du har mulighed for at få adgang til at gå og ordne den over vinteren. Alternativt sætter vi den i vores flotte udstillingshal enten på gulv eller i en af vores “dry-stacks”.

Uden vinteradgang

Årsagen til denne valgmulighed er at når vi opbevarer både i “dry-stacks” (på pallereoler), så er det ikke muligt at komme til båden når den først er opbevaret.

Læs mere om opbevaring af trailerbåd uden vinteradgang her: Opbevaring af trailerbåd uden vinteradgang.

Bedste faciliteter til vinteropbevaring af både

… kort sagt, så har vi nogle af landes bedste faciliteter til at opbevare din båd over vinteren og vi “Behandler din båd som var den vores egen!”

Prøv prisberegner her:

Hvis du vil prøve at beregne prisen på vinteropbevaring af din båd, så kan du prøve vores prisberegner her:

Afhentning og aflevering af både

Hvis du har en båd som kan køres på bådtrailer kan vi sagtens hente den for dig, enten på din egen bådtrailer eller på vores.

Bådtransport
bådopbevaring i isoleret hal
Kunde transporterer selv båd på bådtrailer.