Vores samarbejdspartnere

Vi har indgået en række samarbejdsaftaler med leverandører inden for the maritime sektor. Det er partnere som har været i branchen længe og hvor vi føler at vi kan stå inde for deres serviceniveau.

Vi spørger altid vores bådejere om de ønsker tilbud på forskellige serviceopgaver og reparationer – eksempelvis motorkonservering, motorservice, polering, af-/tilrigning, bundmaling mv.

Hvis det er tilfældet sender vi en forespørgsel ud til de samarbejdspartnere som vi kender og kan stå inde for. De kommer herefter retur med et tilbud til bådejeren, som herefter kan vurdere de forskellige tilbud og vælge den/de leverandører de ønsker.

Leverandøren udfører det bestilte arbejde og sender en faktura direkte til bådejeren.

Brug af egne håndværkere, leverandører eller entreprenører

Betyder det så at man som bådejer ikke kan bruge sine egne håndværkere, leverandører eller entreprenører? Nej, det gør det naturligvis ikke…. MEN, hvis man vil bruge sine egne håndværkere, leverandører eller entreprenører, skal de først underskrive vores generelle vilkår.

Årsagen er at vi gerne vil sikre et højt niveau på vores ejendom, hvilket både omfatter arbejdsvilkår, forsikringer mv. men vi vil også gerne sikre at de respekterer reglerne for opbevaring på ejendommen eksempelvis ifht. varmt arbejde, støvende arbejde mv.