Diverse informationer om stellplads hos Alpina Marine

VI LAVER NY BÅDOPBEVARINGSHAL

Du skal være opmærksom på at i perioden fra 20. juni til 15. september 2023 laver Alpina Marine en ny bådopbevaringshal og der vil derfor være maskiner på området hvor vi plejer at have stellplads. Maskinerne skal flytte jord og lægge nye fliser og omkring d. 1. august begynder vi at opsætte en ny telthal.

DER VIL DERFOR VÆRE STØJ PÅ PLADSEN OG DER VIL IKKE VÆRE ADGANG TIL PLADSERNE UD TIL NÆSTVED KANAL I DENNE PERIODE.

Oversigt

På kortet til højre ser du en oversigt over stellpladsen hos “Alpina Marine”. Du kan se hvor der er tilslutning til strøm og vand, hvor toiletter og bad er og hvor du kan komme af med dit spildevand og toilet.

Translate

Indcheckning/udcheckning

Der er i princippet ikke faste tidspunkter for check-in og check-out. Der er med adgangskode adgang til pladsen 24 timer og derfor kan autocampere komme og køre hvornår det passer dem.

Betaling

Venligst book og betal online på: Stellplatz

På denne side kan du booke og betale med kreditkort mv. I forbindelse med betaling og booking får du også kode til port, toiletter/bad mv.

Adgangskontrol

Porten til pladsen åbner automatisk på hverdage kl. 09.00 og lukker kl. 17.00. Lørdage åbner porten kl. 09.00 og lukker kl. 13.00. Søndage er porten lukket. Ved booking modtager du en 6-cifret kode til porten, så denne kan åbnes.

Ved indgang tastes koden på tastaturet til venstre for porten. Ved udgang tastes kode til højre for porten. Der skal kun tastes de 6 cifre og ikke yderligere. Porten åbner herefter automatisk, hvorefter man kan køre ind med køretøj. Porten lukker automatisk efter ca. 60 sek.

VIGTIGT: Tryk ikke på nødstop, med mindre det er strengt nødvendigt. Hvis nødstop trykkes, skal nødstoppet deaktiveres ved at dreje knappen med uret.

Toiletter/bad

Der er 1 stk. dametoilet og 1 stk. herretoilet i den store opbevaringshal i det syd-østlige hjørne (den røde hal med 3 store blå porte). Adgang til hallen er gennem den blå dør, hvor adgangskode kan anvendes på tastaturet til venstre for døren.

Vi gør vores bedste for altid at holde toiletterne i pæn og rengjort stand men hvis ikke toiletterne er tilfredsstillende rengjort, så send venligst en SMS til +45 61 60 77 79 og så retter vi op på det hurtigst muligt.

Venligst efterlad toiletterne i pæn stand efter brug

Strøm

Der er adgang til strøm på pladsen. På hegnet ud mod kanalen sidder der 5 strømbokse og i hver boks er der 5 udtag med en lille måler på. Stikkene er de blå CEE stik. Der er ikke kapacitet til stort forbrug og hvis der er behov for at blive tilsluttet udtag med høj kapacitet, så kontakt venligst Daniel på +45 6160 7779

Vand

På hegned mod kanalen sidder flere vandhaner med drikkevand til fri afbenyttelse.

Udledning af spildevand og toiletter

Til venstre for den store røde opbevaringshal er der faciliteter til tømning af gråt vand (spildevand) og kemiske toiletter.

Husk venligst at skyl vask godt efter brug.

Adgang til WiFi (trådløs internet)

WiFi navn: Guest Alpina Marine

WiFi password: alpmar1234