Diverse informationer om stellplads hos Alpina Marine

Hvordan kommer man dertil?

Indcheckning/udcheckning

Der er ikke indcheckning og udcheckning som sådan. Udgangspunktet er at der er indcheckning fra kl. 15, men hvis der er ledige pladser må man godt checke ind allerede fra kl. 12. Udcheckning er senest kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hvis bookinggebyret er betalt er der ikke behov for yderligere kontakt til personalet. Der parkeres blot på en ledig plads, hvor der kan sættes strøm til.

Adgangskontrol

Porten til pladsen åbner automatisk på hverdage kl. 09.00 og lukker kl. 17.00. Lørdage åbner porten kl. 09.00 og lukker kl. 13.00. Søndage er porten lukket. Ved booking modtager du en 6-cifret kode til porten, så denne kan åbnes.

Ved indgang tastes koden på tastaturet til venstre for porten. Ved udgang tastes kode til højre for porten. Der skal kun tastes de 6 cifre og ikke yderligere. Porten åbner herefter automatisk, hvorefter man kan køre ind med køretøj. Porten lukker automatisk efter ca. 60 sek.

VIGTIGT: Tryk ikke på nødstop, med mindre det er strengt nødvendigt. Hvis nødstop trykkes, skal nødstoppet deaktiveres ved at dreje knappen med uret.

Toiletter/bad

Der er 1 stk. dametoilet og 1 stk. herretoilet i den store opbevaringshal i det syd-østlige hjørne. Adgang til hallen er gennem den blå dør, hvor adgangskode kan anvendes på tastature til venstre for døren.

Venligst efterlad toiletterne i pæn stand efter brug og hvis ikke toiletterne er tilfredsstillende rengjort, venligst send en SMS til 0045 6160 7779.

Parkering

Der er masser af plads hos “Alpina Marine” og derfor kan næsten hvilken som helst plads vælges. Der er ikke faste pladser og pladserne er ikke markerede, så det er op til hver enkelt at finde en passende plads.

Strøm

Der er adgang til strøm på pladsen. På hegnet ud mod kanalen sidder der 5 strømbokse og i hver boks er der 5 udtag med en lille måler på. Stikkene er de blå CEE stik. Der er ikke kapacitet til stort forbrug og hvis der er behov for at blive tilsluttet udtag med høj kapacitet, så kontakt venligst Daniel på 0045 6160 7779

Vand

På hegned mod kanalen sidder flere vandhaner med drikkevand til fri afbenyttelse.

Kæledyr

Det er tilladt at medbringe kæledyr, men vigtigt at pointere at der er mange harer på pladsen og ofte også rådyr, så det er vigtigt at kæledyr bliver holdt i snor.

Translate